Βερύκοκο Deco

Τύπος: Λευκό ημίγλυκο
Ποικιλία: Βερίκοκο
Οινοποιείο: 365 Wines
Περιοχή: Αρμενία
Αλκοόλ: 12%
Ποσότητα: 750ml
Ωρίμανση: 1 χρόνο σε δρύινα βαρέλια
Παλαίωση: Επιδέχεται παλαίωση 5-8 χρόνια
   
Οινοποίηση:
Κλασσική οινοποίηση, σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Αυτό το μοναδικό ποτό, είναι αποτέλεσμα της ζύμωσης του χυμού των φρούτων. Παράγεται με παραδοσιακές τεχνικές, ίδιες με αυτές της οινοποίησης του αμπέλου. Κατά την διαδικασία της ζύμωσης διατηρούνται και προστατεύονται οι υγιεινές και ευεργετικές ιδιότητες του φρούτου, για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αποτελεί, μια πολύ σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών, θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών.
Χαρακτηριστικά:
Ανοιχτό διαυγές χρυσαφί στο χρώμα με χαρακτηριστική και πλούσια γεύση βερίκοκου. Σωστή δομή, με μακριά και δροσερή επίγευση.
Αρμονία Γεύσεων:
Αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση σαν δροσιστικό ποτό μόνο του, προπάντων το καλοκαίρι. Για τους πιο τολμηρούς συνοδεύει άριστα και πιάτα με πουλερικά, ρύζι, σαλάτες και φυσικά επιδόρπια. Σερβίρεται καλύτερα μεταξύ 12 - 15  βαθμούς.

Φράουλα Deco

Τύπος: Ροζέ ημίγλυκο
Ποικιλία: Φράουλα Deco
Οινοποιείο: 365 Wines
Περιοχή: Αρμενία
Αλκοόλ: 12%
Ποσότητα: 750ml
Ωρίμανση: 1 χρόνο σε δρύινα βαρέλια
Παλαίωση: Επιδέχεται παλαίωση 5-8 χρόνια
   
Οινοποίηση:
Κλασσική οινοποίηση, σε ανοξείδωτες δεξαμενές. 
Αυτό το μοναδικό ποτό, είναι αποτέλεσμα της ζύμωσης του φρούτου. Παράγεται με παραδοσιακές τεχνικές, ίδιες με αυτές της οινοποίησης του αμπέλου. Κατά την διαδικασία της ζύμωσης διατηρούνται και προστατεύονται οι υγιεινές και ευεργετικές ιδιότητες του φρούτου, για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αποτελεί, μια πολύ σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών, θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών.
Χαρακτηριστικά:
Λαμπερό, διαυγές, απαλό, ελκυστικό ρόζ χρώμα που εντυπωσιάζει με πλούσιο άρωμα και έντονη γεύση φράουλας. Απαλή, ισορροπημένη και πικάντικη επίγευση μπουκέτου λουλουδιών.
Αρμονία Γεύσεων:
Πίνεται μόνο του σαν ποτό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Για τους πιο τολμηρούς, συνοδεύει άριστα και πιάτα με ρύζι, κοτόπουλο, σκληρά τυριά, φρούτα και επιδόρπια. Σερβίρεται καλύτερα μεταξύ 12 - 15 βαθμούς.